Toneelvereniging ODI (= Ontspanning Door Inspanning) uit Noordwijkerhout is een actieve vereniging voor toneel en theater. De club is ontstaan toen leden van de Katholieke Arbeiders Jongeren ruim 70 jaar geleden toneel wilden gaan spelen op hun eigen manier. Met inzet van velen, improvisatie en creativiteit is ODI uitgegroeid tot een mooie en gezellige toneelvereniging. Heden ten dage heeft de club ruim 40 leden die tal van activiteiten ontplooien:

-Meestal 3 maal per jaar een toneelstuk op de planken. Variërend van een stuk voor kinderen (en hun familie), een blijspel om te lachen en sinds kort ook project-toneel met een ander repertoire (ODI-anders).

-Op verzoek verzorgt de Grime-groep van ODI het schminken van vele gezichten op evenementen.

-Op verzoek spelen leden van ODI kleine sketches, bijvoorbeeld bij NOV activiteiten in het dorp, of zorgen voor een gezellige of grappige act bij andere evenementen.

-De decorgroep samen met de mensen van licht en geluid maken de decors en maken van een sporthal een theaterzaal met podium, uitstraling en sfeer. Ook zorgen ze voor het geluid en de lichteffecten tijdens de uitvoeringen. Daarnaast is dit ook de technische werkgroep die het onderhoud van het eigen honk verzorgen.

-Nieuw binnen ODI is de cateringcommissie die tijdens de uitvoeringen in de tijdelijke Schelft de rest van de sporthal gezellig aankleedt en consumpties verkoopt. Zo is er bijvoorbeeld een lekker bakkie in de pauze en kunnen de bezoekers na de voorstelling nog gezellig nazitten en napraten onder het genot van een drankje.

-En verder zijn er veel commissies om de hele vereniging draaiende te houden, zoals lees-, loterij-, zaal-, sponsor-, feest- en lief en leedcommissie. Kortom veel taken binnen een gezellige vereniging.

Wij hopen u op één van deze voorstellingen te mogen begroeten. En wellicht bent u zo enthousiast dat u donateur of zelfs vrijwilliger wil worden bij ODI. Stuur een mailtje naar info@toneelverenigingodi.nl

Met vriendelijke groeten,

namens het bestuur, 
Martien van der Poel, secretaris toneelvereniging ODI
https://www.toneelverenigingodi.nl