Stichting Welzijn Noordwijk

 

Wat doet Welzijn Noordwijk


Welzijn Noordwijk is een welzijnsorganisatie en is er voor alle inwoners van Noordwijk.
Wij richten ons op sociale ondersteuning, verbinden mensen met elkaar en faciliteren dat mensen binnen de gemeente of eigen buurt elkaar ontmoeten. Zoek je een activiteit of heb je een idee voor je buurt? Ben je benieuwd wat vrijwilligerswerk inhoudt of wil je meer informatie op het gebied van mantelzorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen met je naar de mogelijkheden. Dit doen we door een persoonlijk gesprek, in groepsverband of door het organiseren van bijeenkomsten.

Cultuur en Welzijn Noordwijk

Misschien denk je er aan om actief te worden als vrijwilliger? Denk bijvoorbeeld aan een museum of een theatervereniging. Kijk eens op onze vacaturebank op de website of neem contact op met de adviseur vrijwillige inzet, Frank van den Berg. Voor meer informatie is hij te bereiken via frank.vandenberg@welzijnnoordwijk.nl.

Het is ook mogelijk om iets op te zetten in je buurt. De bekende buurtbarbecue kan een voorbeeld zijn van mensen bij elkaar brengen die in de buurt wonen. Heb je een idee voor je buurt of wil je een buurtinitiatief verder uitwerker? Buurtwerker Roy van Schie, denkt graag met je mee. Hij is te bereiken via roy.vanschie@welzijnnoordwijk.nl.

Contact


Wil je meer weten over onze organisatie of wil je in contact komen met ons? Kom eens langs bij de Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk of kijk op onze website www.welzijnnoordwijk.nl.

Telefonisch zijn we te bereiken op 071-7114334