Passie Noordwijkerhout

Stichting Passie Noordwijkerhout

Wij zijn de Stichting Passie van Noordwijkerhout. In de volksmond wordt onze stichting en onze producties ook wel ‘de Passie’ genoemd.
Een jonge stichting, opgericht in 2015 en bestaande uit vijf enthousiaste bestuursleden. Wij maken totaal-locatie-theater waarbij we steeds op zoek gaan naar sociale samenhang en verbinding.

In totaal hebben wij vier grote producties gerealiseerd. Voor, met en door mensen uit het dorp. In maart 2018 hebben wij onze productie DeusX opgevoerd. Een project met en door jongeren uit de Bollenstreek.

De stichting organiseert theatervoorstellingen samen met verenigingen en vrijwilligers. We ervaren dat deze samenwerking, het samen creëren, na onze producties nog doorwerkt.

Onze stichting heeft geen leden. Voor iedere productie gaan we op zoek naar de ideale samenwerking afgestemd op het thema van de voorstelling.

Onze stichting heeft geen winstoogmerk, de bestuursleden verrichten hun werkzaamheden vrijwillig. De stichting is afhankelijk van subsidie, donaties en sponsoring.

Secretariaat:
Stichting Passie van Noordwijkerhout
Erfvoort 46
2211 DE Noordwijkerhout

secretaris: Anita van der Zon 06-23960456

Voorzitter: Peter van den Berg 06-42125752