Mozaiek

Mozaïek is de leukste (en de enige!) operettevereniging in de wijde omtrek en trekt elk jaar weer een groot publiek met drie voorstellingen in de eerste week van november in theater De Muze.

Wat operette zo leuk maakt is dat het niet statisch is, maar compleet muziektheater. Het omvat meerdere disciplines zoals dansen, bewegen, toneelspelen en natuurlijk zingen. Daarnaast wordt elke voorstelling aangekleed met de prachtigste kostuums, pruiken en decors en de muziek wordt begeleid door een echt twintigkoppig orkest. Vaak wordt het plaatje aangevuld met een balletgroep. En van operettemuziek word je blij; kijk maar eens naar de uitvoeringen van André Rieu en hoe het publiek daarvan geniet en gezellig meezingt.

Over Mozaiek

De vereniging bestaat al ruim 50 jaar en heeft op het moment zo’n 30 leden plus een aantal projectleden, maar zou wel wat nieuwe (project)leden kunnen gebruiken. Wie zich voelt aangetrokken tot een dergelijk totaaltheater is dan ook van harte welkom eens een keer een kijkje te nemen op de woensdagavond, wanneer wij van 20.00 tot ca. 22.30 uur oefenen in één van de repetitieruimtes van theater De Muze in Noordwijk. In februari starten we met het instuderen van de muziek van de nieuwe operette en in april komt daar de regie bij. In de maanden na onze voorstellingen studeren we liedjes in die we in verzorgingstehuizen ten gehore brengen. Ook elke keer weer een gezellige happening.

Wilt u meer informatie, kijk dan eens op onze website www.mozaiek-operette.nl of de facebookpagina Operettevereniging Mozaïek.

Contactpersoon: Christel van den Burg
Telefoonnummer: 0252-862313
E-mail: secretariaat@mozaiek-operette.nl