Jeugdtheatergroep Tïkkie

 

Welkom bij Jeugdtheatergroep Tïkkie! Bij ons kunnen kinderen vanaf 8 jaar zich ontwikkelen op theater- en musicalgebied.

Sinds 1996 is Tïkkie actief in Noordwijkerhout, jarenlang in de Schelft maar nu vinden de voorstellingen vooral op het Teylingen College Leeuwenhorst plaats. Soms maken we een uitstapje naar bijvoorbeeld Roelofarendsveen of Sassenheim. Natuurlijk zijn bij ons ook kinderen uit omliggende gemeenten van harte welkom!

Onze groepen doen aan verschillende vormen van theater, bijvoorbeeld musical, improvisatie en muziektheater. Ze werken met stukken van bekende en onbekende schrijvers. Zo zijn stukken als Sjaakie en de chocoladefabriek en Anastasia bekend, maar sinds 2000 worden verhalen ook speciaal voor Tïkkie geschreven en gecomponeerd. Zo sluit het materiaal heel nauw aan bij de groepen.

Naast het ontwikkelen van toneelspelen, zingen en dansen is er bij Tïkkie ook gelegenheid om je te bekwamen in andere theaterzaken, zoals licht- en geluidstechniek, grimeren en decor bouwen.

Een theatergroep kan niet bestaan zonder medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Tïkkie kan zich beroepen op een hechte groep vrijwilligers met verschillende aandachtspunten, zoals kostuums, decor, grimeren en al wat nog meer komt kijken bij het maken van totaal theater.

Samen straal je meer!

www.tikkie.nl

logo tikkie jeugdtheater