ELAN, , hét kwaliteitskoor uit de Bollenstreek

ELAN is opgericht in de zomer van 2008. Met een ervaren dirigent en enthousiaste leden. ELAN werkt voortdurend aan een onderscheidend en afwisselend, uiteraard meerstemmig gezongen, repertoire. Repetities vinden plaats op de woensdagavond in de Duinpan, Sportlaan 34, de Zilk.

Koor ELAN streeft naar een hoge kwaliteit, maar vooral ook naar plezier in zingen. Dirigent Maurits Draijer staat hier garant voor. De enthousiaste en vakkundige wijze waarop Maurits de koorleden met de juiste stemtechniek leert zingen zorgt voor veel zangplezier. Dit maakt dat zingen bij ELAN altijd een feestje is. Daarom is het motto van koor ELAN: ‘plezier in kwaliteit’!

Er is altijd plaats voor nieuwe leden, met name onze tenoren en bassen kunnen versterking gebruiken. Als je je bij ons aansluit, dan kom je terecht bij een club, waar plezier in zingen en kwalitatief goed zingen samengaan. Niet voor niets is ‘Plezier in kwaliteit’ ons motto.
Mocht dit je aanspreken, kom eens kijken en meedoen op een repetitie-avond. Ben je dan helemaal enthousiast en je lid zou willen worden, dan neemt onze dirigent de eerstvolgende repetitie een stemtest af om te bepalen of je in ons koor past. Koorervaring of kennis van het notenschrift is handig maar niet per se noodzakelijk.

Er wordt van de koorleden een serieuze houding ten aanzien van het zingen verwacht. Dat wil zeggen, dat leden repetities en uitvoeringen in principe altijd aanwezig zijn. Als het goed is, voelt dat niet als ‘moeten’, maar zou je ook niet anders willen!
Verder verwachten wij dat de leden de repetities voorbereiden door middel van zelfstudie. Uitvoerig studiemateriaal is daartoe beschikbaar.

Naam contactpersoon:
secretaris: Connie van Went
pr-commissielid: Theo van den Akker

https://www.koorelan.nl

secretariaat: info@koorelan.nl

PR-commissie: publiciteit@koorelan.nl

secretaris Connie van Went: 06-14422954

pr-commissielid Theo van den Akker: 06-36271854

Locatie

Oefenlocatie (iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur):

trefcentrum De Duinpan

Sportlaan 34, 2191 XH De Zilk