Locatie 

Space Expo is hét ruimtevaartmuseum van Nederland en het bezoekerscentrum van het naastgelegen ESA ESTEC. Daarnaast is het een prachtige locatie voor het organiseren van evenementen, vergaderingen, lezingen en congressen.

In het museum hangt een unieke en spannende ruimtesfeer. Er zijn verschillende ruimtes te boeken. Space Expo heeft mogelijkheden voor groepen van 10 – 350 personen. Ook kan het museum exclusief worden afgehuurd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de afdeling Events via e-mail events@space-expo.nl of telefoon 071 – 2001 400.

Filmen

Het is ook mogelijk om te filmen bij Space Expo. Veelgebruikte locaties voor fotoshoots of tv-opnames zijn het maanlandschap of binnen in het ISS.

Neem contact op voor meer informatie via e-mail info@space-expo.nl of telefoon 071 – 2001 400.

Space lezingen en tours

Space Expo heeft diverse mogelijkheden voor inhoudelijke presentaties, lezingen en rondleidingen. Onze gids zal je tijdens de rondleiding vermaken met allerlei interessante achtergrondverhalen en leuke anekdotes over de objecten die in onze expositie te zien zijn. Je kunt eventueel van tevoren aangeven waarin je extra geïnteresseerd bent. De gidsen kunnen hier dan rekening mee houden.

Neem contact op via e-mail info@space-expo.nl of telefoon 071 – 2001 400 voor meer informatie over de mogelijkheden.