Afrit 24

 Afrit24 biedt creatieve ontspanning voor jong en oud! Even helemaal los van je drukke bestaan, je hoofd leeg maken en in een ontspannen ‘flow’ raken door lekker met je handen bezig te zijn. We zijn gevestigd in een compleet gerenoveerde Bollenschuur uit 1928 in de oude dorpskern van Noordwijk binnen. We bieden diverse creatieve workshops, kookworkshops, kinderfeestjes en hebben een DoeKids club. 

 

Activiteiten

 

 Afrit24 is perfect voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje, kinderpartijtje of voor jezelf! Er is plaats voor maximaal 28 personen. Ook met een kleine groep is het een leuke plek want we creëren met de losse tafels altijd een gezellige sfeer.

 

Workshops

 

Volwassenen kunnen bij ons diverse workshops volgen. Denk aan Hip servies schilderen, Handletteren, schilderen op steigerhout, een prachtig beeld maken, Dikke Dames schilderen en nog veel meer. En bij Afrit24 hoef je geen kunstenaar in de dop te zijn om met een leuke creatie de deur uit te gaan! Tijdens de workshops word je goed begeleid en krijg je zoveel mogelijk advies.

Doekids

 

Voor kinderen is er een vaste creatieve club op de zaterdag ochtend, de DoeKids club. Iedere zaterdag ochtend (met uitzondering van de schoolvakanties) komen de kinderen schilderen, kleien, timmeren en knutselen. Wekelijks wordt er een nieuw kunst, bouw of schilderwerk gemaakt, en soms werken de kinderen 2 of 3 weken aan een kunstwerk. Ideaal voor kinderen die graag met hun handen en fantasie bezig zijn. Ze leren verschillende stijlen, materialen, kleuren en methodes kennen en hebben een gezellige invulling op de zaterdag ochtend.

Kinderfeestjes

 

Creatieve kinderfeestjes voor jongens en meiden die eens wat anders willen! Bij Afrit24 beleef je echt een origineel kinderfeestje en gaat iedereen na afloop met een mooi kunstwerk naar huis. Er is heel veel keus voor alle leeftijden.

Kortom, Afrit24 is laagdrempelig, geen talent vereist, leuke workshops, originele kinderfeestjes, DoeKids club en dit alles in het gezelligste atelier in Noordwijk!

 

Contactgegevens:

www.afrit24.nl

info@afrit24.nl
06 – 12970112

Adres: Kerkhofpad 24, Noordwijk (pand achter het woonhuis)

Parkeren: voldoende gratis parkeer gelegenheid in de straat en omgelegen straten