Actueel

 

Cultuurraad

De notulen van het cultuurberaad van 10 oktober 2023 staan online. Je vindt ze onder het kopje notulen.

Hier vindt u ook het verslag van de netwerkbijeenkomst op deze avond.

 

Deskundigheidsbevordering EXTRA BHV TRAINING

Je leert onder andere om te gaan met eerste hulp bij lichamelijk letsel, reanimatie en gebruik AED, alarmering hulpdiensten, brand en bestrijding en ontruiming. Door middel van praktijkgerichte interactieve training leer je op een veilige manier om te gaan met incidenten om de tijd te overbruggen totdat de professionele hulpdiensten het van je overnemen.

De cursus wordt weer gegeven door instructeurs van First-Response. Dat is goed, want in augustus zeiden deelnemers onder andere “Leuke begeleiders. Top combinatie humor en informatie” en “Goede BHV cursus, prettige instructeurs, niet saai, maar ontspannen en duidelijk”.

De cursus is:

Voor alle vrijwilligers van sport- en cultuurverenigingen

Op Dinsdag 14 november 2023 van 19.00 tot 22.00 uur

Bij Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, 2203 HM Noordwijk

Kosten: € 123,00 p.p. incl. certificaat en registratie First Response/Hartstichting.

saskia@sportbedrijfnoordwijk.nl

 

 

Cultuurpagina

Iedere week vindt u in de Noordwijker en de Noordwijkerhouter de cultuuragenda. Hierin laten wij zien welke optredens en voorstellingen er zijn binnen de Gemeente Noordwijk. Daarnaast wordt in de even weken een cultuurpagina geplaatst. Hier staan drie korte artikeltjes met oproepjes voor of impressies van culturele activiteiten in de gemeente.

Voor de agenda en voor de cultuurpagina kunnen culturele verenigingen en instellingen input aanleveren; een korte aankondiging in de agenda of een stukje voor de cultuurpagina. je kunt dit mailen naar saskia@sportbedrijfnoordwijk.nl