Palliam

 

 

Netwerk voor zingeving & levenskunst

Palliam is een netwerk in de Duin- en Bollenstreek dat opmerkelijke P-events organiseert. Er zijn lezingen, workshops, tentoonstellingen en nog veel meer. Iedereen die zijn of haar leven wil verrijken met inspiratie, bezinning & ontmoeting is van harte welkom. Vanwege het non-profit karakter zijn de kosten om eraan deel te nemen relatief laag.

Onder vrienden

De naam Palliam is afgeleid van het Latijnse woord voor mantel. Dit verwijst naar de rode mantel van Sint Maarten, die hij op een ijskoude dag deelde met een bedelaar. Deze Sint Maarten is de naamgever van de parochie die het initiatief voor dit netwerk heeft genomen. Ook zit in de naam het Engelse ‘Pal I am’, wat aangeeft dat je bij Palliam onder vrienden bent. 

P-team

De dagelijkse leiding bestaat uit Bertijn Prins (programma), Tiny van Westerop (coördinatie) en Jos Rath (marketing). Bijgestaan door betrokken vrijwilligers uit Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en Noordwijk. Met elkaar maken ze Palliam tot een bijzonder gastvrij netwerk. Gebaseerd op het eeuwenoude gedachtengoed van de RK-kerk.

Voor meer informatie, kunt u naar onze website www.palliam.nl.