Actueel

 

26 Maart 2019

Checklist Cultuur Verbindt

 

1. Staanders

Er zijn 2 staanders beschikbaar met het logo van Cultuur Verbindt. Deze zijn beschikbaar voor alle culturele events. Aanvragen gaan via N.vanderwal@noordwijk.nl.

2. Kalender Noordwijk Marketing

Op de website van Noordwijk Marketing vindt u een aparte Cultuur Verbindt pagina. Hier worden alle evenementen en activiteiten rondom het themajaar worden geplaatst.

3. Promotie en marketing

Vergeet niet in al jullie Social Media uitingen de volgende Hashtags te gebruiken: #Cultuurverbindt #visitnoordwijk #noordwijk. Op deze manier kan noordwijk Marketing jullie evenementen eenvoudig terugvinden en delen. 

Noordwijk Marketing geeft op diverse manieren kenbaarheid aan het themajaar. vergeet dus niet uw evenement aan te melden.

Het logo is op verschillende plaatsen in de gemeente Noordwijk te vinden. Noordwijk Marketing plaatst het logo bij alle cultuur verbindt uitingen zoals in de krant en website. Ook kunnen jullie in al jullie promotie uitingen het logo van Cultuur Verbindt plaatsen. Hebben jullie vragen naar aanleiding van het logo, stuur dan een mail naar a.vanklaveren@noordwijk.nl. Zij stuurt u dan het logo in verschillende formaten toe.

4. Noordwijk Ticket

Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie gebruik zouden maken van het ticketsysteem Noordwijk Ticket. Dit jaar geld een speciaal tarief voor de verkoop van kaarten waardoor het systeem nog voordeliger is. 

Naast dat het voor de organisator veel voordelen oplevert is het voor de bezoeker ook eenvoudig terug te vinden. Kijk voor meer informatie op de website

 5. Vragen

Voor alle vragen omtrent het Themajaar cultuurverbindt kunt u terecht bij Natascha van der Wal via n.vanderwal@noordwijk.nl of kijk eens naar de subsidieregeling  op de website: gemeente Noordwijk.